Εταιρεία

kann raus
Mehr

Τομείς δραστηριότητας


Mehr

Προϊόντα


Mehr

Εργαστήριο δοκιμών


Mehr

Παραγωγή


Mehr

Επικοινωνία


Mehr

TAPKO Technologies

Καινοτομία

Η TAPKO Technologies GmbH του Regensburg προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, σύνθετα συστήματα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης στον τομέα του αυτοματισμού κτιρίου με το KNX.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην πόλη Ρέγκενσμπουργκ στη Νότια Γερμανία. Η εταιρεία TAPKO είναι μέλος του οργανισμού KNX και πιστοποιημένη κατά ISO 9001.

Η TAPKO έχει ήδη κάνει με επιτυχία το άλμα από μια Γερμανική εταιρεία ειδική στο KNX  σε ένα Ευρωπαϊκό και διεθνές όνομα παραγωγού μέσω της ικανότητας της για καινοτομία και της συνεργασίας της με άλλους εταίρους. Συνεργαζόμενοι με εταίρους τους οποίους βοηθήσαμε να αναπτυχθούν επιχειρηματικά είμαστε σε θέση να προσφέρουμε από μια πηγή, όλα τα στάδια ενός KNX προιόντος από την αάπτυξή του έως και την παραγωγή του.

Περισσότερα για την TAPKO Technologies

 

 

Συνεργάτες

Η συνεργαζόμενη εταιρεία TAPKO GOSSÉ & TECH παρέχει μοναδική τεχνογνωσία ειδικών εφαρμογών KNX και αναπτύσσει μαζί μας νέα προϊόντα για τις αγορές του μέλλοντος.

Η συνεργαζόμενη εταιρεία Apricum d.o.o αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη παραγωγή – από την προμήθεια των υλικών, την κατασκευή, τη δοκιμή μέχρι τη συσκευασία και την αποστολή σε όλο τον κόσμο, κυρίως στον τομέα των αυτοματισμών κτιρίων.

Περισσότερα για τους συνεργάτες μας

 

 

Οι πρωτότυπες ιδέες μας

Ανάπτυξη

Η εταιρεία TAPKO Technologies GmbH από το Ρέγκενσμπουργκ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης στον τομέα αυτοματισμών κτηρίων με KNX.

Ανάπτυξη HW / SW:
Ανάλογα με τις απαιτήσεις  λειτουργικότητας, πολυπλοκότητας, χρόνου ανάπτυξης, κόστους ανάπτυξης και τιμής μονάδας, υπάρχει μια πληθώρα δυνατοτήτων ανάπτυξης του προιόντος

Αναπτύσσουμε με Standard εξαρτήματα της αγοράς και χρησιμοποιούμε το δικό μας TAPKO KNX stack

Περισσότερα για τις υπηρεσίες ανάπτυξης

 

 

 

KNX-Stack

Το TAPKO communication stack, το KAIstack, από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της TAPKO, είναι η βάση για κάθε ανάπτυξη EIB / KNX
Η βασική δομή της KAIstack είναι συναρμολογούμενη, βασίζεται σε ένα σύστημα επιμέρους δομοστοιχείων και μπορεί να διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη και τις απαιτήσεις της εκάστοτε εφαρμογής.

Ο πυρήνας του Stack παραμένει σε κάθε περίπτωση ίδιος, ανεξάρτητα από τα χρησιμοποιούμενα μέσα, επεξεργαστές, μοντέλα συσκευών και των τρόπων θέσης σε λειτουργία. Με αυτό εξασφαλίζεται ένα σημαντικό πλεονέκτημα: υπάρχει ένα μόνο stack, που μπορεί να εφοδιαστεί με τις εκάστοτε απαιτούμενες επιλογές. Αυτό επιτρέπει την υλοποίηση επεκτάσεων / αναβαθμίσεων που είναι εύκολο να υλοποιηθούν.

Περισσότερα για το KAIstack

Υποστήριξη - Συνδυασμένες υπηρεσίες

Εκτός από την υποστήριξη της ανάπτυξης των δικών μας προϊόντων, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ανάπτυξης σε τρίτους. Διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για κάθε πρότυπο διασύνδεσης και εφαρμογή. Θα βοηθήσουμε εξειδικευμένα κατά τη διάρκεια που αναπτύσσετε, θα αναλάβουμε ευχαρίστως τμήματα της δουλειάς και θα σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των σφαλμάτων.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες υποστήριξης

Τα προϊόντα μας

Προϊόντα OEM

Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα OEM στον τομέα κτιριακών αυτοματισμών που διανέμονται στην αγορά από πολύ γνωστές εταιρείες.

Από εμάς μπορείτε να παραλάβετε προϊόντα χωρίς λογότυπο ή με τον δικό σας λογότυπο .Προσφέρουμε ως πρόσθετη υπηρεσία, τη δημιουργία βάσης δεδομένων και καταχώρησης στην KNX.Προαιρετικά, τα προϊόντα μπορούν να παραδοθούν πακεταρισμένα με πλήρεις οδηγίες  εγκατάστασης και λειτουργίας

Αυτή τη στιγμή, τα παρακάτω προιόντα είναι διαθέσιμα ως OEM.

• USB-Interface
• Προσαρμοστής γραμμής
• Media-coupler
• Προσαρμοστής ψυχρών επαφών
• multi I/O

Περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα OEM

Μονάδες TAPKO

Μονάδες γενικής χρήσης για την επικοινωνία με το KNX συνιστούν τη βάση για την ανάπτυξη συσκευών KNX.

Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης των μονάδων με πιστοποιημένη KAIstack, με ή χωρίς εφαρμογή καθώς και ως μονάδα χωρίς καθόλου λογισμικό.

Η χρήση των μονάδων συνιστάται κυρίως για την ανάπτυξη συσκευών με δυνατότητες KNX σε μικρό χρόνο.

Περισσότερα για τις μονάδες TAPKO

Συσκευές TAPKO

Οι συσκευές KNX της TAPKO αποτελούν τεχνολογικές λύσεις αλλά και πλήρεις πλατφόρμες διασύνδεσης

Αυτό το είδος των προιόντων το ονομάζουμε προϊόντα υποδομών ή  συσκευών συστήματος.

Συσκευές KNX για τη διασύνδεση γραμμών KNX ή τη σύνδεση σε άλλα Interfaces

Περισσότερα για τις συσκευές TAPKO

EVAL-Boards

Η πλήρης γκάμα πλακετών πρωτοτυποποίησης (Evaluation Boards) για τις διάφορες γραμμές προϊόντων όπως KAIstack, SIM-KNX, KIMaip, KAIphys και άλλων, επιτρέπει την πιο αποτελεσματική ανάπτυξη ή αξιολόγηση προϊόντων παρέχοντας τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εικόνας των εξαιρετικών χαρακτηριστικών τους.

Περισσότερα για τα EVAL-Boards

Παραδείγματα προϊόντων

img01

MECtp linecoupler

img01

img01

img01

Παραγωγή – made in Europe

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη παραγωγή από την προμήθεια υλικών, όλα τα βήματα παραγωγής, τον έλεγχο, το πακετάρισμα έως και την τελική διανομή σε όλο τον κόσμο
Στην πλήρως εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής της εταιρείας μας, στην Κροατία, παράγουμε ηλεκτρονικές συσκευές υψηλής εξειδίκευσης.
Μοντάρουμε αυτοματοποιημένα όλα τα συνήθη υλικά και έχουμε δυνατότητα για χειροκίνητη τοποθέτηση ειδικών περιπτώσεων

Λαμβάνετε τεκμηριωμένη ποιότητα αξιόπιστα και γρήγορα σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναλαμβάνουμε παραγγελίες από την κατασκευή πρωτοτύπων  έως και 100.000 τεμάχια ετησίως  όπου οι συνήθεις τμηματικές παραδόσεις είναι μεταξύ 2.000 και 5.000 τεμαχίων

Παρέχουμε διαχείριση αποθεμάτων υλικών και την γενική προμήθεια των υλικών απευθείας από τον κατασκευαστή αν απαιτείται. Επίσης, παράγουμε με πλήρη ή μερική προμήθεια των υλικών από τον πελάτη. Η ανάπτυξη ευέλικτου περιβάλλοντος  ελέγχου (ICT, λειτουργικός έλεγχος, burn-in)   περιλαμβάνεται επίσης στον κατάλογο των υπηρεσιών μας.

Αποτελεσματικότητα, ποιότητα και βραχυπρόθεσμη παράδοση συνιστούν τα βασικά στοιχεία της διαδικασίας παραγωγής των προϊόντων μας. Η πιστοποίηση κατά το πρότυπο ποιότητας ISO 9001 διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα των ηλεκτρονικών σας συσκευών.

Περισσότερα σχετικά με την παραγωγή

Εργαστήριο δοκιμών KNX - Πιστοποίηση KNX των προϊόντων σας

Ένα ουσιαστικό στάδιο στη διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων είναι ο τελικός έλεγχος της συμμόρφωσής τους με το πρότυπο KNX – γνωστό και ως "πιστοποίηση KNX". Πρόκειται για τη διασφάλιση ότι τα αντικείμενα επικοινωνίας για τα διάφορα φυσικά μεγέθη, χρησιμοποιούν τον σωστό τύπο δεδομένων για την μετάδοσή τους και ότι αντίστοιχα γίνεται η σωστή διερμηνεία τους

Για να διευκολύνουμε την ανάπτυξη προϊόντων για τους πελάτες μας και να περιορίσουμε τον αριθμό των εμπλεκομένων, ιδρύσαμε το πιστοποιημένο από τον οργανισμό KNX εργαστήριο δοκιμών. Εδώ τα προϊόντα σας μπορούν να υποβληθούν σε δοκιμές διαλειτουργικότητας βάσει των απαιτήσεών σας και των προδιαγραφών ΚΝΧ και εδώ ελέγχονται τα προιόντα στα πλαίσια των υπηρεσιών υποστήριξης κατά τη φάση της ανάπτυξης

Οι παρεχόμενες από την εταιρεία μας στο πιστοποιημένο από τον KNX εργαστήριο δοκιμών πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου EN 17025.

Περισσότερα για το εργαστήριο δοκιμών

Get in touch to start your project

captcha
Website Security Test