Tvrtka

kann raus
Mehr

Portfelj


Mehr

Proizvodi


Mehr

Ispitni laboratorij


Mehr

Proizvodnja


Mehr

Kontakt


Mehr

TAPKO Technologies

Snaga inovacije

Tvrtka TAPKO Technologies GmbH nudi vrhunske proizvode, kompleksne sustave i sveukupne usluge razvoja u sektoru automatizacije zgrada KNX sustavima.

Sjedište tvrtke nalazi se u južnonjemačkom gradu Regensburgu. TAPKO je punopravni član KNX udruženja i posjeduje certifikat ISO 9001.

Zahvaljujući inovacijama i udruživanju s partnerskim tvrtkama, Tapko je uspješno evoluirao od njemačkog specijalista za KNX do europskog i međunarodnog proizvođača visoko kvalitetnih prizvoda. U suradnji sa svojim partnerima Tapko nudi na jednom mjestu, od razvoja do proizvodnje, sve procesne korake u razvoju KNX komponenti.

Više o TAPKO Technologies

Partneri

Raspolažući jedinstvenim znanjima o specijalnim primjenama KNX-a, naš partner  TAPKO GOSSÉ & TECH,  zajedno s nama razvija inovativne proizvode za tržište budućnosti.

Apricum d.o.o je naš hrvatski partner koji nudi kompletne usluge proizvodnje uređaja u sektoru autmatizacije zgrada. Apricum se tako brine o nabavi materijala, proizvodnji i testiranju uređaja, te u konačnici o pakiranju i dostavljanju uređaja u cijelom svijetu.

Više o našim partnerima

Bogatstvo ideja - naš portfelj

Razvoj

Tvrtka TAPKO Technologies GmbH nudi sveobuhvatne usluge razvoja na području automatizacije zgrada pomoću KNX sustava.

Razvoj hardvera / softvera: 
Ovisno o zahtjevima funkcionalnosti, kompleksnosti, trajanju i troškovima razvoja, te troškovima po broju komada nudimo vam različite mogućnosti razvoja.

Razvoj se može realizirati na osnovu standardnih KNX komponenti ,kao i korištenjem našeg vlastitog KNX stoga.

Više o uslugama razvoja

KNX stog

Naš TAPKO KNX komunikacijski stog, KAIstack, od prvih  je dana tvrtke TAPKO središnji element pri razvoju EIB/KNX uređaja.
Osnovna struktura KAIstack-a je modularna, organizirana je tako da se može se usporediti sa sustavom slaganja modula i može se na sličan način „sastaviti“ u skladu sa željama i zahtjevima kupaca.

Jezgra stoga je u svim slučajevima identična, neovisno o korištenim medijima, procesorima, modelima uređaja i načinima puštanja u pogon. Iz toga proizlazi i najvažnija prednost: postoji samo jedan stog koji se može proširiti potrebnim opcijama. Time se jednostavno mogu realizirati naknadna proširenje.

Više od KAIstack-u

 

 

Podrška - kombinirane servisne usluge

Osim što možemo ponuditi podršku pri Vašem samostalnom razvoju vlastitih proizvoda, također nudimo uslugu potpunog razvoja vašeg budućeg proizvoda. Raspolažemo opsežnim znanjem neovisno o kojoj se vrsti sabirničkog priključka, sučelja, te područja primjene radi. Pružamo stručnu podršku u Vašim samostalnim razvojnim aktivnostima, sa zadovoljstvom preuzimamo dijelove istih i pomažemo Vam pri potrazi  eventualnih pogrešaka.

Više o podršci

Naši proizvodi

OEM proizvodi

Razvijamo i proizvodimo OEM uređaje koje distribuiraju ugledna poduzeća iz sektora automatizacije zgrada.

Od nas možete dobiti neutralne proizvode ili proizvode s Vašim logotipm. Kao dodatnu uslugu nudimo izradu baza podataka i KNX registraciju. Dodatno se proizvod može isporučiti i kompletno s ambalažom te Uputama za montažu/rukovanje.

Trenutno se primjerice sljedeći  TAPKO proizvodi mogu isporučiti kao OEM verzija:

• USB sučelje
• linijski sprežnik
• medijski sprežnik
• tipkovno sučelje
• multi I/O

Više o OEM proizvodima

TAPKO moduli

Univerzalno primjenjivi moduli za rukovanje KNX sučeljem - osnova za razvoj KNX uređaja.

Moduli se mogu isporučiti sa certificiranim KAIstack-om i aplikativnim softverom, kao i moduli bez ikakvog softvera.

Korištenje modula se naručito preporučuje kod razvoja KNX uređaja u kratkom vremenskom periodu.

Više o TAPKO modulima

TAPKO uređaji

KNX uređaji tvrtke TAPKO su tehnološka rješenja i platforme kao i kompletni sučeljni i spojni uređaji.

Nalazimo se u proizvodnom području koje nazivamo infrastrukturni proizvodi ili sistemski uređaji.

KNX uređaji za spajanje KNX linija ili za povezivanje na druga sučelja.

Više o TAPKO uređajima

EVAL pločice

Bogati asortiman evaluacijskih pločica za različite proizvodne linije kao što su KAIstack, SIM-KNX, KIMaip, KAIphys i druge, omogućava učinkovit razvoj i evaluaciju proizvoda kako bi se pružila preglednost njegovih izvanrednih svojstava.

Više o EVAL pločicama

Primjeri proizvoda

img01

MECtp linecoupler

img01

img01

img01

Proizvodnja - Proizvedeno u Europi

Nudimo Vam kompletnu proizvodnju- od same nabave materijala, preko svih proizvodnih koraka, do testiranja, pakiranja i distribucije u cijeli svijet.
U našem profesionalno opremljenom odjelu za proizvodnju, u Hrvatskoj, proizvodimo visoko specijalizirane elektroničke uređaje.
Proizvodimo sklopove automatskim asembliranjem svih standardnih komponenti, a imamo i mogućnost ručnog postavljanja elemenata nestandardnih oblika.

Vi dobivate dokumentiranu kvalitetu pouzdano i brzo po razumnim cijenama. Mi preuzimamo naloge, počevši od izrade prototipa, pa sve do 100.000 dijelova godišnje pri čemu se uobičajeni broj proizvodnih jedinica kreće od 2000 do 5000 komada.Mi se brinemo o  životnim ciklusu komponenata (do last order, last buy).Materijal dobavljamo iz cijelog svijeta, po potrebi i neposredno od proizvođača. Isto tako obavljamo proizvodnju na način da kupac djelomično ili u cijelosti dostavlja svoje materijale. Razvoj fleksibilnih okruženja za testiranje (ICT, tekst funkcionalnosti, Burn in) također je dio našeg portfelja.

Učinkovitost, kvaliteta i isporuka unutar kratkih vremenskih rokova, osnovni su elementi proizvodnog procesa uređaja koje nudimo. Certifikacija prema  ISO 9001 standardu  osigurava trajnost i visoku kvalitetu Vaših elektroničkih uređaja.

Više o proizvodnji

KNX ispitni laboratorij - KNX certifikacija Vaših proizvoda

Esencijalni korak pri razvoju proizvoda je ispitivanje sukladnosti sa KNX standardom koje dolazi na samom kraju procesa- takozvano KNX certificiranje. Pri tome se utvrđuje da li se koristi ispravan podatkovni format pri prijenosu, te shodno tome da li je moguća ispravna interpretacija primljenih podataka.

Naš akreditirani KNX ispitni labaratorij  djeluje kao zasebna jedinica kako bi se našim klijentima olakšao razvoj ,te reducirao broj kontakt-osoba. U labaratoriju se, ovisno o željama klijenata, može ispitati interoperabilnost njihovih proizvoda sa KNX-om ili jednostavno pružiti pomoć tijekom razvoja, odnosno ispitivanja proizvoda.

Usluge koje obavlja naš akreditirani KNX ispitni labaratorij podliježu pravilim EN 17025 norme.

Više o ispitnom laboratoriju

 

 

Get in touch to start your project

captcha
Website Security Test